Mysigt på uteplatsen

Det är så fint ute nu! Vi har gröna knoppar på alla träd och vårlökarna blommor fortfarande. De senaste dagarna har vi haft sol och runt 20 grader här nere i söder, så det känns nästan som sommar.
 
Vi har fått ut våra utemöbler, men jag har inte hunnit piffa till uteplatsen riktigt ännu, med andra ord ser den inte helt färdig ut. Jag har därför spanat in lite saker som skulle få den att kännas mer ombonad och välkomnande. Se här:
 
  1. Paviljong från VidaXL
  2. Solcellslyktor från star trading
  3. Ljusslinga med solceller från Clas Ohlson
  4. Soffgrupp från VidaXL
  5. Prydnadsgräs i krukor från Blomsterlandet
  6. Matta som tål att vara utomhus från Benuta.se
  7. Lavendel i kruka (Pinterest)
Det finns mer och mer att välja på när det kommer till solcellsbelysning, se bara de fina exemplen ovan. jag skulle vilja ha något efter väggen och något i en parasoll eller en paviljong. Solskydd är ett måste för vår altan, det blir alldeles för varmt att sitta därute annars. 
 
Jag gillar också att det kommer fler utemattor, altanen kommer att se mer inredd ut när vi får till en sådan. 
 
Växter är ett måste! Plantera väldoftande blommor som pioner, rosor och lavendel i krukor så du kan njuta av doften. Prydnadsgräs och småpalmer bidrar till en mer tropisk känsla och skärmar av uteplatsen lite. 
 
Om du inte vill ha en soffa så det finns det också bekväma stolar att välja till matborden, så man vill stanna ute hela kvällen. 
 
Det är verkligen en härlig tid vi har framför oss!

Kommentera här: