Premiär för Lynx House

Hej och varmt välkommen till Lynx House!
 
Det här är en rykande färsk blogg där jag tänker nörda ner mig totalt i allt som har med inredning att göra. Jag har varit intresserad av inredning så länge jag kan minnas och nu har jag äntligen tagit steget för att kunna ägna mig åt det på heltid. Sedan januari i år så läser jag till certifierad Inredare och Homestagingkonsult hos Inredningskurser i Malmö. Fantastiskt kul!
 
Jag kommer här att dela med mig av mina kunskaper och idéer om hur man kan skapa olika inredningar med hjälp av färg, ljus och möblering. Även om jag egentligen inte tänkte snöa in på en specifik stil så kommer min förkärlek för äldre möbler, textilier och allmänt mys att lysa igenom. Du kommer att ha svårt att få inspiration till minimalism och modern formgivning i just den här bloggen, det finns det andra som gör mycket bättre än jag. 
 
För mig är det viktigt att man tar tillvara på äldre hantverk och kunskaper, utan att man för den sakens skulle behöver bo i ett museum. Blandat är bäst, men inredningar som är omoderna innan man lärt sig vad stilen heter är inte riktigt min grej. 
 
Jag gillar det här:
 
och sånt här:
 
På bilden ovan ser ni matsalsmöbel från ILVA, spegel från Mio, matta från IKEA. lampor, lampetter och skåp är second hand och kofferten ett fynd från en antikmässa. 
 
Jag hoppas att ni kommer att trivas!
 
På återseende.

Kommentera här: